Picture of Marijana Tomić
Poziv za volontere_PubMet2014
by Marijana Tomić - Saturday, 19 July 2014, 03:56 PM
 
Dragi studenti,
kao što vam je sigurno već poznato, povodom 10. godišnjice osnivanja Odjel za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru organizira znanstvenu konferenciju “Trendovi i prakse u znanstvenom izdavaštvu, metrici i prosudbi” PubMet 2014.: Pluralitet pristupa znanstvenom izdavaštvu i prosudbi, Zadar, 18.-19. rujna 2014.

Isto tako, već vam je svima poznato da bez studenata volontera i njihova prinosa svakoj od naših konferencija koje smo do sada organizirali, zasigurno ne možemo polučiti uspjeh. Stoga vam se obraćam s pozivom da volonterskim radom na ovoj konferenciji pridonesete njezinu uspješnu izvođenju. Ljubazno molim sve studente koji su zainteresirani za volontersku pomoć u organizaciji da mi se jave na mail mtomic@unizd.hr najkasnije do ponedjeljka, 1. rujna 2014. Molim da u predmet poruke napišete Prezime_volonter_PubMet

Ujedno pozivam sve studente da prouče poziv i program konferencije http://ozk.unizd.hr/pubmet2014/?page_id=2 jer su teme itekako važne i aktualne, ne samo za informacijske stručnjake nego i za sve ostale.

Srdačan pozdrav i ugodno ljeto!
Marijana