Picture of Andrijana Vidaković
Poziv za prijavu radova CUC 2012
napisao/la Andrijana Vidaković - Ponedjeljak, 2 de Travanj de 2012, 15:43
 

Dragi studenti,

evo poziva za prijavu radova za vrlo zanimljivu CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2012. Konferencija će se održati od 12. do 14. studenoga u Rijeci, a tema je: Brže (komunicirati), više (naučiti), jače (se povezati)!

Konferencija obuhvaća sljedeće teme:

Upravljanje tehnologijom na obrazovnim ustanovama, Etička i zakonodavna pitanja i Internet, Doba digitalnog sadržaja, Obrazovanje za globalno tržiste rada, Tehnološke i društvene inovacije. Više o podtemama te samoj konferenciji možete saznati na: http://cuc.carnet.hr/2012.

Obzirom da su mnoge teme vrlo bliske temama koje se obrađuju u kolegijima na našem Odjelu te o kojima pišete seminarske/završne/diplomske radove vjerujemo da će biti zainteresiranih studenata za prijavu rada za konferenciju. Prijava radova je od 1. travnja do 1. lipnja, a prijava radionica od 1. travnja do 15. svibnja. Ukoliko ste zainteresirani molimo javite se predmetnom nastavniku za kojeg biste željeli da vam bude mentor na radu, pa će Odjel ramotriti vaše prijedloge te vidjeti je li moguće prijaviti rad.

Radovi s prošlogodišnje konferencije CUC 2011 Svi putevi vode na Internet su dostupni na adresi http://cuc.carnet.hr/2011/zbornik_radova , a arhivu snimljenih predavanja možete pogledati na CARNetovom portalu Media on Demand, na adresi http://mod.carnet.hr/index.php?q=categories&id=145.

Odjel