Search...

Nagrade i priznanja

Doc. dr. sc. Marijana Tomić s Odjela za informacijske znanosti dobitnica je nagrade „JUDITA“ za najbolju knjigu ili studiju o hrvatskoj književnoj baštini, posebno o humanističko-renesansnoj u 2014. godini za knjigu Hrvatskoglagoljski brevijari na razmeđu rukopisne i tiskane tradicije. Nagradu dodjeljuje Društvo hrvatskih književnika, povodom Dana hrvatske knjige.

Doc. dr. sc. Marijana Tomić s Odjela za informacijske znanosti dobitnica je nagrade „JUDITA“ za najbolju knjigu ili studiju o hrvatskoj književnoj baštini, posebno o humanističko-renesansnoj u 2014. godini za knjigu Hrvatskoglagoljski brevijari na razmeđu rukopisne i tiskane tradicije. (Naklada Ljevak, Zagreb, 2014.) Nagradu dodjeljuje Društvo hrvatskih književnika, povodom Dana hrvatske knjige. link: Dan hrvatske knjige

ZADARSKI LIST

Sveučilište u Zadru slavi svoj deveti rođendan, a svečano obilježavanje 9. obljetnice Sveučilišta u Zadru i Dana Sveučilišta održat će se u petak, 25. ožujka.

Program započinje javnim predstavljanjem programa Međunarodni sveučilišni centar u Kuli Stojana Jankovića u Islamu Grčkom i istraživačkog programa Desničini susreti, 24. u 19 sati, u Svečanoj dvorani.

Ukupno: 3