Search...

Alumni

Poštovani,
obraćamo Vam se kao bivšim studentima Odjela za informacijske znanosti (prije Odjel za knjižničarstvo) Sveučilišta u Zadru i pozivamo Vas da se pridružite Alumni klubu Odjela. Svrha je Alumni kluba povezivanje svih generacija studenata, međusobno, ali i s Odjelom, a s ciljem ostvarivanja i održavanja trajne suradnje koja se osobito ogleda u:
- promicanju ugleda Odjela,
- uspostavi i razvijanju suradnje Odjela s ustanovama u kojima rade bivši studenti,
- izgradnji, održavanju i unaprjeđivanju osobnih i profesionalnih veza sadašnjih i bivših studenata i profesora te poticanju i unaprjeđivanju njihovih znanstvenih, stručnih i kulturnih aktivnosti,
- razmjeni informacija, iskustava, materijala,
- razvijanju formalnih i neformalnih oblika cjeloživotnog učenja.

Molimo Vas da se u Alumni klub, ukoliko to već niste obavili, prijavite na ovoj adresi: http://ozk.unizd.hr/?p=1909

Putem ove prijave bit ćete uključeni na mailing listu koja Vam omogućava kontinuiranu informiranost o zbivanjima i kontakt s drugim studentima i s Odjelom. Zato je važno da u prijavi navedete svoju e-mail adresu na koju će Vam stizati informacije i s koje ćete Vi moći slati informacije članovima Alumni kluba.

Ujedno Vas molimo da ispunite kratku anketu. Rezultati ankete pomoći će nam u planiranju različitih oblika suradnje s bivšim studentima kao i u detaljnijem osmišljavanju aktivnosti Alumni kluba. Prisupite anketi Alumni kluba.

Ukoliko imate pitanja ili problema s prijavom, možete se obratiti na adresu s koje je poslana ova pošta ili u tajništvo Odjela. Budući da smo s nekim bivšim studentima iz ranijih generacija izgubili kontakt, molimo Vas da onima s kojima ste Vi u kontaktu proslijedite ovu informaciju.

Unaprijed se radujemo suradnji!

Ukupno: 2